Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 00:27

Κολτσιδακης: Στόχος η παραμονή | Νέα από τη Γ' Εθνική

Ηρόδοτος

Στόχος της ομάδας φέτος είναι η παραμονή στην Γ' Εθνική, όπως τόνισε με δηλώσεις του στον "Αthletic Radio 104,2" ο τεχνικός της ομάδας, Θανάσης Κολτσιδάκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος προπονητής:

Για την κατάσταση που βρίσκεται αυτήν την στιγμή η ομάδα:

"Στο ματς με τον Πανναξιακό θα είναι όλοι οι παίκτες μας παρόντες. Κάναμε κανονικά προπονήσεις όλες αυτές τις μέρες. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Πρέπει να βελτιωθούμε και στα εκτός έδρας ματς. Λόγω απειρίας δεν τα πηγαίνουμε καλά μακριά από την Κρήτη αφού οι παίκτες δεν έχουν συνηθίσει σε κάτι τέτοιο. Πιστεύω οτι θα διορθωθεί".
Για το γήπεδο που έχει ως έδρα, το Παγκρήτιο Στάδιο:

"Παίζουμε σε ένα μεγάλο γήπεδο που μας βοηθάει. Οι παίκτες μου έχουν μάθει να παίζουν σε τέτοιες διαστάσεις. Το γήπεδο μας δίνει την δυνατότητα να τα καταφέρουμε. Η λογική μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο".
Για τον φετινό στόχο του Ηροδότου:

"Στόχος μας είναι η παραμονή. Έχουμε την ΑΕΚ στον όμιλό μας που είναι το σούπερ φαβορί. Πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό για να σωθούμε. Είναι αρκετά δύσκολο αλλά θα τα καταφέρουμε. Έχουμε και το όνομα και την δυναμική να πάμε καλά. Πρέπει να πάρουμε βαθμούς και εκτός έδρας όμως. Δεν θέλω να μιλήσω για το γηπεδικό γιατί αυτό επιδράει αρνητικά στο μυαλό των παικτών. Υπάρχουν δυσκολίες γηπεδικές, το ξέρουμε αλλά δεν θέλουμε να επηρεαζόμαστε".

ΑΕΚ

Έτοιμος για το ματς με την Τριγλία Ραφήνας είναι ο Άλεξ Ντακόλ. Ο έμπειρος φορ ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, με αποτέλεσμα να προπονηθεί κανονικά την Τρίτη (29/10) στα Σπάτα υπό τις οδηγίες του τεχνικού του συλλόγου, Τραϊανού Δέλλα. Στον αντίποδα ατομικό πραγματοποίησαν οι Μπρέσεβιτς και Τσούπρος.

Μανδραϊκός

Τις ευχαριστίες της προς τη διοίκηση του ΑΟ Περιστερίου θέλησε να εκφράσει με επίσημο τρόπο η αντίστοιχη του Μανδραϊκού. Οι άνθρωποι του συλλόγου της Δυτικής Αττικής έμειναν άκρως ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία της οποίας έτυχαν στο γήπεδο Ηφαίστου το απόγευμα της Κυριακής.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε, αναφέρεται:

''Το Δ.Σ. του Μανδραϊκού ευχαριστεί το Σωματείο ΑΟ Περιστερίου για την άψογη φιλοξενία στο μεταξύ μας παιχνίδι της Κυριακής και ευελπιστεί στην ανταπόδοση της στον β' γύρο στην Μάνδρα''.

Κηφισιά

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κηφισιάς αποτελεί ο Θωμάς Γράφας. Ο προπονητής έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του με τον σύλλογο των βορείων προαστίων και η διοίκηση της ομάδας από την πλευρά της τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του, ενώ του εύχεται και καλή συνέχεια στην καριέρα του. Αυτός που θα συνεχίσει το έργο του στον πάγκο του συλλόγου είναι ο Μάρκος Μαυρομάτης, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της διοίκησης. Να αναφέρουμε πως την περασμένη σεζόν ο 55χρονος προπονητής βρισκόταν στο Αιγάλεω με το οποίο είχε πολλά θετικά αποτελέσματα, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει απο τον Κεραυνό Κερατέας,τον ΑΟ Χανίων, τον Παναργειακό, τον Βύζαντα Μεγάρων και τον ΑΟ Κηφισιάς.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares